Sari la conținut

Coșuri cadou gourmet de Crăciun - cum să dăruiești experiențe memorabile pentru familie, prieteni, colegi

cosuri-cadou-gourmet-de-craciun-cum-sa-daruiesti-experiente-memorabile-pentru-familie-prieteni-colegi

Apropierea Sărbătorilor de iarnă determină creșteri semnificative de vânzări în magazinele care propun produse ce pot fi oferite cadou de Crăciun. Un segment care se bucură de avans tot mai semnificativ pe piața de retail este cel de coșuri cadou gourmet - acele pachete cadou cu produse alimentare și băuturi, produse premium, deosebite, ambalate în mod festiv, care pot constitui experiențe gourmet.

Gusturile și aromele fine împreună cu partea estetică fac aceste coșuri cadou să reprezinte cadouri ideale de Crăciun, atât în context personal (pentru familie și prieteni), cât și în context profesional (pentru colegi de muncă, șefi, colaboratori etc.). De altfel, în mediul de business există deja un trend clar conturat, aproape o procedură standard în tot mai multe companii: oferirea de cosuri cadou craciun pentru angajați și alte persoane cu care relaționează firma în cauză. Este un gest elegant, care apropie relațile de orice fel și transmite mesaje puternice, fără a fi nevoie de cuvinte.

Oferind coșuri cadou de Crăciun precum cele din colecția exclusivă gourmetgift (lider al pieței de coșuri cadou gourmet și cadouri corporate gourmet), implicit dăruiești experiențe memorabile pentru familie, prieteni, colegi, deci pentru persoanele dragi din jurul tău. Astfel de coșuri cadou comandate online promit acel "efect wow", după cum spun reprezentanții acestui comerciant specializat.

cosuri Cadou Craciun gourmet

Cum arată un coș cadou gourmet de Crăciun

Nu orice coș cu alimente și băuturi este un coș cadou gourmet autentic! Este nevoie de atenție maximă la detalii, asocieri de produse care se completează reciproc, care au capacitatea de a transmite un mesaj unitar. Asocierea ține de gusturi și arome complementare, de un mix potrivit de experiențe, dar și de potrivirea estetică a produselor. Cei de la gourmetGIFT.ro promovează coșurile cadou cu suporturi deosebite, nu doar pachetele cadou de carton, așa cum se găsesc în cele mai multe magazine în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Există coșuri cadou de Crăciun cu produse internaționale, dar și coșuri cadou tradiționale, cu produse românești. Astfel de coșuri gourmet conțin de obicei băuturi alcoolice fine, cafea italiană, ciocolată și alte produse premium și de lux, de la branduri de renume. Se pot comanda online coșuri cadou ieftine sau coșuri cadou la prețuri mai mari, existând variante pentru orice buget, fără compromisuri.

Livrare flexibilă a coșurilor cadou comandate online


Demn de menționat este că livrarea produselor se poate face nu neapărat imediat după comanda, ci la momentul decis de client (persoană fizică sau companie). Astfel, se pot livra pachete înainte de Crăciun, eventual înainte de un moment festiv creat la sediul firmei.

Persoanele care doresc să trimită cadouri pentru cei dragi pot solicita trimiterea directă la adresele acestora - la locurile de muncă sau la adresele de domiciliu. În cazul cadourilor plătite online și trimise direct, evident se elimină informațiile despre preț. Totuși, multe persoane preferă să acorde personal cadourile, deci mulți clienți solicită să primească aceste coșuri cadou la adresa lor, urmând să le ofere mai departe. Pentru firme, există și serviciul de livrare la adrese multiple.

Nu în ultimul rând, este de menționat posibilitatea excelentă de oferire cadouri de către românii din diaspora, pentru cei dragi din România: se pot comanda coșuri cadou de la distanță, cu plată online, cu livrare la adresele celor din familie sau din grupul de prieteni.

Comentarii

Ultimă oră