Sari la conținut
corona-tinteste-cupa-romaniei-la-hochey

Corona pleacă de joi la Gheorgheni în căutarea primului trofeu al sezonului. Cupa României devine obiectivul principal în această săptămână pentru echipa antrenată de Otto Keresztes. Pentru a ajunge în finală, „lupii” braşoveni trebuie să treacă în Grupa A de Dunărea Galaţi şi Sport Club Miercurea Ciuc.

Cupa României la hochei pe gheaţă debutează joi, la Patinoarul din Gheorgheni. Corona „Wolves” Braşov merge după trofeu şi în acest an, însă pentru acest lucru va avea o misiune dificilă.

„De la această competiţie şi de la băieţi doresc ca toţi să fie focusaţi pe acest ţel. Cupa României este importantă în viaţa fiecărui sportiv, pentru fiecare echipă, pentru toţi cei care participă doresc să câştige” - Otto Keresztes, antrenor Corona „Wolves” Braşov

Hocheiştii lui Otto Keresztes vor juca în Grupa A, alături de Dunărea Galaţi şi Sport Club Miercurea Ciuc. Pe cealaltă parte a tabloului se află Steaua Bucureşti, Progym Gheorgheni şi Sportul Studenţesc. Prima poziţie din fiecare grupă joacă finala mare, iar locurile doi vor disputa finala mică. Pentru jocul în urma căruia va fi desemnat trofeul, Federaţia Română de Hochei pe gheaţă a pregătit un puc personalizat.

„Chiar ar fi şi pentru fani, şi pentru club, şi pentru mine şi pentru băieţi cel mai frumos dar de Crăciun. Noi nu avem liber, dar nici nu dorim libertatea” - Otto Keresztes, antrenor Corona „Wolves” Braşov

„Lupii” braşoveni vor juca primul meci din Cupă vineri, de la 19.00, cu Sport Club Miercurea Ciuc. Apoi, sâmbătă, de la 15.00, vor da piept cu CSM Dunărea Galaţi, liderul Ligii Naţionale.

„Dorim ca toţi fanii să vină şi să ne susţină la Gheorgheni” - Otto Keresztes, antrenor Corona „Wolves” Braşov

Finala mică a Cupei României este programată duminică, de la 15.00, în timp ce meciul care va decide câştigătoarea trofeului va începe la 19.00.

Comentarii

Ultimă oră