Sari la conținut
corona-pe-locul-2-in-turneul-de-la-bistrita

Echipa de handbal Corona Braşov a terminat pe locul doi turneul de la Bistrița, dupa ce a pierdut finala, în fata gazdelor de la CSM, cu scorul de 30-27. În plus, cea mai bună jucătoare a competiției a fost desemnată tot din lotul antrenat de Costică Buceschi.

În competiția de la Bistrița, Corona Braşov a câştigat meciurile cu CSM Slatina, scor 39-24, și Minaur Baia Mare, scor 39-29.

Din echipa antrenată de Costică Buceschi, principalele marcatoare au fost Neagu cu 8 reușite, Popa și Chiper, aceasta din urmă, extrema Coronei, fiind desemnată cea mai bună jucatoare a turneului.

După această competiție, în perioada 21-22 august, Corona va juca la Braşov cu CSM Bistriţa, Unirea Slobozia şi Minaur Baia Mare, urmând ca în perioada 25-26 august să participe la un turneu la Cisnădie, alături de formațiile Dunărea Brăila, CSM Roman și Măgura Cisnădie.

Apoi, noul sezon al Ligii Naționale de handbal feminin va debuta în prima săptămână a lunii septembrie, primul meci al Coronei Brașov fiind cel de pe teren propriu, în compania echipei HCM Râmnicu Vâlcea.

Comentarii

Ultimă oră