Sari la conținut
corona-la-primele-doua-meciuri-in-fata-propriilor-suporteri

CSM Bistriţa a câştigat Memorialul „Dumitru Popescu Colibaşi” disputat la Braşov, formaţia antrenată de Horaţiu Paşca terminând la egalitate de puncte cu Corona, dar având avantajul meciului direct.

În ultimul joc al competiţiei, brașovencele au învins-o clar pe HCM Slobozia, scor 35-22.

În opinia antrenorului Costică Buceschi, turneul a fost util, pentru că a dat ocazia să fie folosite toate jucătoarele. El consideră că echipa este acoperită pe posturi, trebuie lucrat doar la capitolul omogenizare.

Pentru Corona urmează un nou turneu, în care va participa alături de trei echipe cu care se luptă pentru cupele europene – CSM Roman, HC Dunărea Brăila şi CS Măgura Cisnădie.

Aceasta va fi ultima repetiţie înaintea debutului oficial al sezonului.

-----

Corona Brașov a debutat în fața propriilor suporteri în cadrul Memorialului „Dumitru Popescu Colibași”.

Luni seară, elevele lui Costică Buceschi au fost învinse la limită, scor 31-30, de CSM Bistrița, după ce la pauză tabela indica 16-16, dar în a doua parte a meciului bistriţencele au fost mult mai exacte la finalizare.

În a doua partidă disputată de Corona Brașov în cadrul turneului amical, marți dimineață, galben-albastrele s-au impus cu 26-20 în fața sportivelor de la Minaur Baia Mare, pe care le-au condus și la diferență de 8 goluri. Brașovencele s-au impus în acest meci încă din prima parte a jocului, la pauză având un avantaj de 4 goluri, scor 14-10.

Corona va încheia turneul, în această seară, când o va înfrunta pe HCM Slobozia. Intrarea la meci este gratuită.

Comentarii

Ultimă oră