Sari la conținut
corona-infrangere-in-fata-veronei-

Amicalul dintre Sportul Studenţesc Corona Braşov şi Sport Management Verona a fost extrem de spectaculos. În total, s-au marcat 20 de goluri. Din păcate, formaţia lui Aurelian Georgescu a fost învinsă cu 15-5 de o echipă care se pregăteşte pentru grupele Ligii Campionilor.

Meciul de pregătire cu Sport Management Verona, locul 3 sezonul trecut în Italia, a reprezentat prilejul perfect pentru oficialii de la Sportul Studenţesc Corona Braşov să prezinte lotul pentru noul sezon.

Cu noile achiziţii în apă, plus jucătorii din vechea gardă, formaţia de sub Tâmpa a încercat să ofere o replică destul de consistentă în amicalul cu Verona, echipă care se pregăteşte să participe în grupele Ligii Campionilor.

„A fost un meci bun, din care am avut multe de învăţat. Am întalnit o echipă puternică şi chiar mă bucur de acest antrenament în compania lor. Va fi un sezon greu, în care ne vom bate pentru locul doi. Mai avem mult de lucru, mai ales la omogenitatea în apă, dar băieţii trag tare la pregătire şi asta mă face să fiu optimist” – Aurelian Georgescu, antrenor Sportul Studenţesc Corona Braşov

Per total, meciul a fost extrem de spectaculos. S-au marcat 20 de goluri, dar victoria a revenit italienilor, care s-au impus cu 15-5. Reuşitele braşovenilor au fost semnate de Martin Kolarik (3), Delas Zdravko şi Adrian Stan.

„Chiar dacă diferenţa de scor a fost mare, trebuie să fim realişti şi să recunoastem că, deşi şi noi, şi ei ocupăm locul trei în campionat, diferenţa de valoare dintre ele este mare, iar asta s-a văzut. Una peste alta, acest meci ne va prinde foarte bine pentru că întotdeauna jocurile disputate cu adversari puternici te ajută să creşti în valoare” – Roxana Cojocea

Sportul Studenţesc Corona Braşov va juca următoarele meciuri cu Crişul Oradea. Partidele sunt programate sâmbătă, de la 15.00, şi duminică, de la 14.30.

Comentarii

Ultimă oră