Sari la conținut

Corona Fenestela 68 Braşov s-a calificat în finala Superligii Naţionale!

Hocheiştii de la Corona Fenestela 68 Braşov s-au calificat în finala Superligii Naţionale, cu scorul general de 3-2. Duminică seara, în faţa propriilor suporteri, braşovenii au câştigat meciul decisiv, cu 5-2 (2-0, 2-0, 1-2), în faţa echipei Steaua Rangers Bucureşti. Pentru formaţia antrenată de slovacul Andrey Raicjak, au punctat Antol Zsombor, Zsok Levente, Peter Barinka şi Milan Varga de două ori. Braşovenii vo juca, astfel, pentru al doilea an consecutiv, finala campionatului, împotriva celor de la SC Miercurea Ciuc.  
Calificare, în faţa propriilor suporteri! Corona  a avut şansa să încheie seria din semifinale, chiar în capitală, în jocul patru, de vineri seara. Braşovenii au condus cu 2-0 şi 3-2, iar în repriza de prelungire au avut patru minute de superioritate din totalul de zece. Steaua a egalat situația la general, după loviturile de departajare şi totul s-a decis duminică seara, sub Tâmpa. Un patinoar plin ochi a aplaudat la scenă deschisă succesul care duce formația braşoveană, pentru al doilea an consecutiv, în finala Ligii Naționale de hochei pe gheață! “Steaua are jucători foarte buni, în frunte cu Timaru, iar Pisarenko şi Posnik au pus presiune pe noi, în ultimele minute de joc de la Braşov. Ne-am calificat în finală, unde vom avea meciuri foarte grele cu echipa campioană” a declarat principalul braşovenilor, slovacul Andrej Rajcak.
Rajcak e secretos! Principalul braşovenilor nu a dorit să divulge nici un secret din tactica pe care echipa de sub Tâmpa o va adopta în jocurile cu ciucanii! “Nu doresc să vorbesc înaintea acestor meciuri despre tactică sau sistemul de joc pe care îl vom aplica. Nu ar fi un lucru isteț din partea mea” a declarat Rajcak. “Avem 50-50%  şanse la câştigarea titlului. Ciucul, Braşovul şi Steaua, sunt echipe de valori sensibil egale. Ne vom juca şansa noastră” a declarat şi secundul celor de la Corona Fenestela 68 Braşov, Antal Elod.
Şapte jocuri, prima la patru ia titlul! Titlul de campioană naţională, sezonul 2011-2012, va fi atribuit echipei care va reuşi să adune prima patru victorii. Anul trecut, câştig de cauză a avut formaţia din Miercurea Ciuc. Primul duel al întâlnirii dintre SC Miercurea Ciuc şi Corona Fenestela 68 Braşov se va derula marţi, începând cu ora 17, pe patinoarul Vakar Lajos din Miercurea Ciuc. Partida va fi preluată în direct de canalul Digi Sport.

Comentarii

Ultimă oră