Sari la conținut
corona-brasov-primeste-vizita-handbalistelor-de-la-slobozia

UPDATE:

Corona Braşov a câştigat aseară jocul din etapa a şaptea a Ligii Florilor, scor 30-21, învingând pe teren propriu formația AHCM Slobozia.

Brașovencele nu au avut emoţii, conducând pe toată durata jocului, iar antrenorul Costică Buceschi le-a aruncat în luptă și pe tinerele Creţu, Bucur şi Tîrcă, aceasta din urmă fiind principala marcatoare a echipei, cu 9 goluri.

Victoria vine ca o gură de aer proaspăt mai ales după ce Federația Română de Handbal a sancționat echipa, omologând jocul Corona Brașov - Universitatea Cluj, disputat pe 16 septembrie, cu scorul de 0-10, deși meciul a fost câștigat pe teren de brașovence cu 30-23.

În următoarea etapă, Corona Brașov va întâlni în deplasare, sâmbătă, 4 noiembrie, formația CSM Roman.

-----------

Corona Braşov joacă astăzi, de la ora 18, împotriva echipei AHCM Slobozia, într-o partidă contând pentru etapa a şaptea din Liga Florilor.

Jocul vine după înfrângerea neaşteptată de la Galaţi, iar antrenorul Costică Buceschi speră ca elevele sale să demonstreze că a fost vorba de un simplu accident. Tehnicianul consideră că echipa din Slobozia trebuie tratată foarte serios, chiar dacă este mai slab cotată decât Corona.

Înaintea acestui meci, echipa de la poalele Tâmpei ocupă locul 4 în clasamentul Ligii Naționale de handbal feminin cu 12 puncte, în timp ce HCM Unirea Slobozia este pe a 11-a poziție cu doar 6 puncte.

Biletele la meciul care va avea loc de la ora 18, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” au prețuri cuprinse între 10 și 15 lei.

Comentarii

Ultimă oră