Sari la conținut

Corona Braşov pleacă spre Antalya. Află care sunt noile achiziţii

corona-brasov-pleaca-spre-antalya-afla-care-sunt-noile-achizitii

După perioada de pregătire din Braşov, lanterna primei ligi de fotbal, Corona Braşov, va lua miercuri la ora 12.00, drumul Turciei, pentru un stagiu centralizat în staţiunea Lara din Antalya.

Vineri, Corona va susţine primul amical din acest cantonament, cu Shinik Yaroslavl, ocupanta locului 4 în Liga 2 din Rusia. În data de 4 februarie va întâlni pe Spartak Tskinvali, locul 10 în prima ligă din Georgia. Ultimele două amicale vor fi cu Rustavi, locul 6 în Georgia (6 februarie), şi FC Gyeongnam, locul 11 în Coreea de Sud (8 februarie).
Încă doi atacanţi pentru Corona. Cu doar o zi înainte de plecarea spre Turcia, Corona şi-a prezentat ultimele două achiziţii: atacanţii Valentin Balint, venit de la Dinamo Bucureşti şi Cătălin Dedu de la Universitatea Cluj. Balint a semnat cu formaţia de sub Tâmpa până în vară, cu drept de prelungire, în timp ce Dedu va fi jucătorul Coronei un an şi jumătate. „Sunt mulţumit de modul în care s-au mişcat cei din conducerea clubului. Aveam un atacant, acum avem 4! Avem nevoie de goluri, iar atacanţii sunt cei care fac diferenţa. Balint este tânăr, are nevoie de jocuri. Şi eu când eram jucător, am fost împrumutat la Electroputere, iar când am revenit la Universitatea Craiova, am revenit mai puternic! Am nevoie şi de aportul lui Dedu, sunt sigur că va înscrie multe goluri pentru noi” a declarat principalul Coronei, Ionel Gane.  
„Nu contează cine va marca!” Ajuns sub Tâmpa, de la Dinamo, tânărul atacant Valentin Balint nu consideră că este un pas înapoi în carieră şi crede că echipa se va salva de la retrogradare. „Sunt foarte mulţumit că am ajuns la Corona. Le mulţumesc celor de aici pentru încrederea acordată şi le promit că voi munci de 10 ori mai mult ca până acum! Trebuie să joc, să cresc şi să ajut echipa. Eu zic că o să scăpăm de retrogradare!” a punctat şi Balint. Încrezător s-a arătat la revenirea în oraşul natal şi Cătălin Dedu, care ani la rând a îmbrăcat tricoul celor de la FC Braşov. “Am schimbat doar cartierul, din Bartolomeu am ajuns în Uzina 2. Acasă este însă acasă ! Băieţii m-au primit foarte bine, cu majoritatea mă cunosc de mult timp. Principalul este ca echipa să câştige cât mai multe puncte în campionat, nu contează că va marca Dedu, Buş, Balint sau Coman. Dacă nu credeam în salvarea de la retrogradare, nu veneam aici. Pentru mine, jocul cu FC Braşov, va fi ca oricare altul!” a declarat şi Cătălin Dedu.
Gane, încă mai speră! Cu mai puţin de o lună până la startul celei de-a doua părţi a campionatului, principalul Coronei, Ionel Gane, încă mai speră în salvarea de la retrogradare şi spune că în retur echipa se va bate pentru fiecare punct, pentru atingerea obiectivului. „Este important să începem bine returul. Pe teren propriu nu mai avem nevoie să cedăm puncte! Trebuie să încercăm să salvăm sezonul. Mai sunt în joc 45 de puncte. Eu cred în obiectiv. Va fi foarte greu, dar atâta timp cât vom avea şanse, ne vom bate până la ultimul meci”, a spus astăzi principalul Coronei. În cantonamentul din Turcia, Corona  va deplasa un lot format din 24 de jucători. Este foarte posibil ca în Antalya Jerry Gane să mai testeze unu sau doi jucători, cu precădere fundaşi centrali, post deficitar la această oră la Corona.

Comentarii

Ultimă oră