Sari la conținut

Corona Brașov părăsește Cupa României cu capul sus

Corona Brașov părăsește Cupa României în urma înfrângerii din turul 2 al competiției. SCM Gloria Buzău, câștigătoarea en-titre a Cupei, a învins Corona, pe terenul brașovencelor, cu scorul de 43:34 (19-15).

Fanii Coronei au fost prezenți în număr mare și, alături de echipele de junioare ale Coronei, au susținut echipa în dificila misiune în fața Gloriei.
Meciul a fost animat de muzică și încurajări din partea fanilor, iar asta s-a oglindit în jocul brașovencelor, care au făcut față unei echipe mature și puternice din Liga Florilor, chiar dacă scorul nu a reflectat direct dăruirea pe teren a Coronei.

La finalul meciului, antrenorul Coronei Brașov, Alin Bondar le-a felicitat pe jucătoarele sale și a mulțumit fanilor: „A fost un meci cu multa implicare din partea jucătoarelor noastre! Le felicit pentru dăruire, deoarece toate echipele de pe primele 10 locuri din Liga Florilor sunt foarte puternice! Mulțumesc fanilor prezenți în număr mare la meciul de astăzi pentru susținere. A fost o atmosferă cu multă dragoste pentru Corona!”.

Marcatoarele Coronei au fost Ioana Ugran 2 goluri, Brigitte Bitay 1, Carla Lăcătus 4, Monica Bărăbaș 2, Patricia Moraru 8, Ana Maria Vacariu 6, Elena Voica 3, Sarah Darie 2, Alexandra Dumitrașcu 3, Patricia Vizitiu 1, Szidonia Ordog 1.

Pauza meciului a fost animată de dansatorii clubului sportiv Hot Moves din Brașov, care i-au încântat pe cei prezenți printr-un periplu de dansuri de societate.
La finalul partidei, jucătoarele echipei Brașovului au acordat autografe celor mai mici jucătoare ale Coronei, de la echipele de inițiere și juniori.

Următorul meci al Coronei din campionatul național se va desfășura duminică, tot la Brașov, în compania formației HCF Piatra Neamț.

Corona vrea să își ia, pe 27 martie, revanșa pentru înfrângerea din tur și îi așteaptă pe fani să îi fie, din nou, alături.


Biletele vor fi puse în vânzare online pe site-ul iabilet.ro și în rețeaua iabilet la prețul de 5 lei.

Ultimă oră