Sari la conținut

Corona a terminat antrenamentele fizice! Handbalistele se pregătesc pentru 4 jocuri amicale cu Cisnădie

corona-a-terminat-antrenamentele-fizice-handbalistele-se-pregatesc-pentru-4-jocuri-amicale-cu-cisnadie

Echipa de handbal Corona Brașov a încheiat marți seria de antrenamente bazate pe pregătire fizică, efectuată în Poiana Brașov, pe stadionul Carpați și la sala de forță.

La finalul acestei perioade de zece zile, antrenorul Coronei, Bogdan Burcea a declarat că este mulțumit de randamentul dat de jucătoare și că este extrem de important că toate fetele au putut să se antreneze normal pentru că nu au apărut probleme fizice.

„Eu sunt mulțumit de cum au decurs aceste zile de pregătire fizică, mai ales că nu au apărut accidentări, astfel că toată lumea s­a pregătit la intensitate maximă. Nu au fost antrenamente ușoare, dar este o perioadă prin care trebuia să trecem în această iarnă, în care acumulăm ceea ce avem nevoie în timpul campionatului. De acum înainte vom pune accentul pe pregătirea în sală, unde vom lucra numai cu mingea. Vom avea și meciuri amicale pentru că este important să jucăm astfel de partide. Sperăm ca la reluarea campionatului, să fim în cea mai bună formă, cu toate fetele sănătoase. Este extrem de important să nu apară accidentări, pentru că, așa cum am mai spus, luna ianuarie va fi extrem de aglomerată cu meciuri, atât de campionat cât și în cupele europene“, a spus antrenorul Coronei.

În acest final de an, Corona va susține patru meciuri amicale în compania formației Măgura Cisnădie. Echipa antrenată de Bogdan Burcea și Dumitru Berbece va juca în 22 decembrie (ora 17.30) și 23 decembrie (10.30) la Brașov, urmând ca în 28 și 29 să se deplasaze la Cisnădie pentru celelalte două jocuri de verificare.

Comentarii

Ultimă oră