Sari la conținut

Copiii de la ,,Centrul de zi Astra” vor avea marți invitați speciali

copiii-de-la-centrul-de-zi-astra-vor-avea-marti-invitati-speciali

Copiii de la ,,Centrul de zi Astra” vor primi marti, 11 aprilie 2017, vizita actriţei Crina Matei şi a interpretului Florin Grigore, care le vor aduce pachete celor mici, cu ocazia sărbătorilor pascale.


   Marți, 11 aprilie 2017, începând cu ora 14.00, actrița Crina Matei alături de interpretul Florin Grigore continuă implicarea în campania caritabilă „Dăruiește pentru un zâmbet” la ,,Centrul de Zi pentru Copiii aflați în situații de risc Astra” aflat în structura organizatorică a Direcției de Servicii Sociale Brașov.

Susținuți de Asociația Culturală ,,Artă pentru Copiii României” și Centrul de Evenimente ,,Acapulco” din București, cei doi artiști vor fi prezenți la ,,Centrul de Zi pentru Copiii aflați în situații de risc Astra” unde vor dărui fiecărui copil câte un pachet.

Organizarea unor astfel de evenimente a devenit o tradiție pentru actrița Crina Matei, care este și președintele Asociației Culturale ,,Artă pentru Copiii României”.

Astfel, în fiecare an, în apropierea sărbătorilor această inițiativă aduce zâmbet copiilor aflați în dificultate.

Actrița Crina Matei a ales pentru sărbătorile de Paști din acest an Brașovul, fiind impresionată de euforia copiilor beneficiari ai ,,Centrului Astra” atunci când în urmă cu câteva săptămâni le-a dăruit cincisprezece tablete. Încă de atunci, actriţa şi-a propus să îi viziteze în mod constant pe copiii de la Centrul Astra și să le ofere zâmbete și bucurii. De altfel, anul acesta actriţa Crina Matei a ales Braşovul pentru petrecerea Sărbătorilor de Paşti.

Copiii beneficiari ai centrului, coordonați de echipa multidisciplinară, au pregătit pentru mâine un mic spectacol, pentru a-și încânta invitații.

Comentarii

Ultimă oră