Sari la conținut
copiii-angajatilor-operei-concerteaza-de-1-iunie

De ziua lor, pe 1 Iunie, conform tradiţiei, copiii angajaţilor Operei Braşov preiau ştafeta de la părinţii lor şi vor oferi braşovenilor un recital, iniţiat şi coordonat de pianista Simona Patriche.

Recitalul „Ştafeta unei generaţii” (ediţia a IX-a) va începe de la ora 17, la Sala Patria. Evenimentul stă sub semnul Centenarului, iar copiii îşi vor aduce şi ei contribuţia la sărbătorirea Marii Uniri din 1918.

În cadrul acestui eveniment, 22 de copii ai angajaţilor de la Opera Braşov, care studiază muzica de la vârste fragede, vor apărea în faţa părinţilor, profesorilor şi publicului, cu ceea ce au ei mai bun investit în această pasiune: talent, studiu, efort, dorind să ducă mai departe „meseria” părinţilor lor.

Intrarea este liberă.

În altă ordine de idei, tot cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, duminică, 3 mai, de la ora 16.30, la mall-ul din cartierul Tractorul, în premieră, Opera Braşov oferă copiilor braşoveni şi nu numai, un cadou: spectacolul „Cocoşelul neascultător” de Ion Lucian.

Amintindu-şi de copilărie şi cu multă poftă de joacă, vor urca pe scenă, artiştii Operei Braşov: Irina Iftene, Sonia Hazarian, Anca Panait, Marcel Zănescu, Cristian Dicu, Meda Enăcache și Mihaela Pop.

Regia spectacolului este semnată de Constantin Ungureanu, iar intrarea este liberă.

Comentarii

Ultimă oră