Sari la conținut

Contractul de lucrări “Extinderea sistemului de colectare și transport ape uzate și aducțiune apă potabilă în Brașov, Stupini și Feldioara”, finanțat din fonduri europene, a fost finalizat

Contractul de lucrări “Extinderea sistemului de colectare și transport ape uzate și aducțiune apă potabilă în Brașov, Stupini și Feldioara”, finanțat din fonduri europene, a fost finalizat, anunță reprezentanții Companiei Apa Brașov.

Lucrările de extindere și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare au fost împărțite în 5 sectoare și s-au desfășurat în municipiul Brașov și în localitățile Bod, Feldioara și Hălchiu.

Străzile incluse în Etapa I sunt: cartierul Stupini - Fânarului, Institutului, Fundăturii, Albinelor, Plugarilor, Bârsei, Fagurului, Izvorului, Pășunii (până la strada Parcul Verde) localitatea Bod - Câmpului, Cimpoiului, Fermei, localitatea Feldioara - drum de acces, Bârsei.

Valoarea întregului contract este de aproximativ 61,5 milioane de lei, cofinanțat de Compania Apa Brașov.

Etapa a II-a va începe în acest an și va presupune accesarea de alte fonduri europene, prin intermediul Programului Operațional de Infrastructură Mare, dar și a Programului Operațional de Dezvoltare Durabilă.

Comentarii

Ultimă oră