Sari la conținut

Continuă înscrierile pentru proiectul „Educaţie antreprenorială bazată pe inovare şi dezvoltare durabilă România Start Up Plus”

continua-inscrierile-pentru-proiectul-educatie-antreprenoriala-bazata-pe-inovare-si-dezvoltare-durabila-romania-start-up-plus

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov continuă înscrierile pentru proiectul „Educaţie antreprenorială bazată pe inovare şi dezvoltare durabilă -România Start Up Plus” .

170 din cei  300 de beneficiari ai programului şi-au depus deja documentele iar o parte au primit şi acreditările ANC. Cele mai bune 36 planuri de afaceri vor primi finanţare nerambursabilă de 33.000 de euro.

Proiectul este implementat pe o perioadă de 36 de luni, până în luna ianuarie a anului 2021 şi de desfăşoară în toate cele şase judeţe ale Regiunii Centru de Dezvoltare.

Grupul ţintă al proiectului vizează un număr de 300 de persoane, cu vârsta peste 18 ani, absolvenţi a minim 10 clase şi care intenţionează să înfiinţeze o afacere nonagricolă.

La finalul proiectului cele mai bune 36 de propuneri de afaceri vor primi 33.000 euro prin schema de ajutor de minimis România Start Up Plus.

Până în prezent s-au realizat 6 caravane de informare şi conştientizare la care au participat peste 300 de persoane din cele şase judeţe ale Regiunii Centru. De asemenea 170 de persoane din care aproximativ 120 numai din judeţul Braşov s-au înscris  în acest proiect.

33 de persoane au primit deja acreditarea Autorităţii Naţionale pentru Calificări. Înscrierile continuă până la completarea grupului ţintă iar dosarele de înscriere se pot depune la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie sau prin curier cu menţiunea „Pentru programul România Start Up Plus”.

Comentarii

Ultimă oră