Sari la conținut

Constructorii brasoveni, amendati de Politia Locala

constructorii-brasoveni-amendati-de-politia-locala

Poliția Locală a desfasurat in ultimele zile mai multe controale  pe șantierele de construcții din Brasov.

Astfel au fost reluate verificările tuturor șantierelor din municipiu. Ultima acțiune amplă de inspectare a acestor zone se efectuase la începutul verii, când au fost depistate nereguli în ceea ce privește lipsa panourilor de identificare, la majoritatea dezvoltatorilor.

Astfel, controalele au fost intensificate în această perioadă, fiind făcute verificări intense pe toate componentele. În prima zi a acestei campanii s-a intrat în șantierele deschise în cartierul Bartolomeu după care a urmat cartierul Tractorul, unde se construiește intens.

Polițiștii locali au fost atenți dacă panourile de identificare sunt la vedere, au urmărit modul de organizare a șantierelor, dar au fost verificate și  aspectele care țin de protecția mediului.

În zona Bartolomeu au fost urmărite 7 șantiere, iar în Tractorul, 22, din care 2 au fost găsite în conservare.

Printre deficiențele constatate de polițiștii locali se numără depozite de materiale de construcții amplasate în afara șantierului, împrejmuiri realizate incomplet pentru unele șantiere, depozitări neconforme de materiale de construcții sau depozitări accidentale de moloz.

Dezvoltatorii imobiliari, care au fost găsiți cu astfel de deficiențe pe șantierele aflate în lucru, au fost somați să își remedieze aspectele neconforme într-un termen de o săptămână, când vor fi făcute reverificări, iar pentru cei ce nu vor respecta aceste recomandări vor fi aplicate sancțiuni în conformitate cu legislația în vigoare.

Comentarii

Ultimă oră