Sari la conținut

Concursul de frumuseţe Miss Braşov, ediţia a III-a, a ajuns în faza preselecţiilor

concursul-de-frumusete-miss-brasov-editia-a-iiia-a-ajuns-in-faza-preselectiilor

Preselecția se va desfășura la Coresi Shopping Resort, duminică, 7 mai 2017, începând cu ora 17.00.

În competiția frumuseții și a inteligenței sunt înscrise deja peste 70 de domnişoare care au îndeplinit condiţiile – minimum 1,65 metri înălţime, vârstă între 16 şi 26 de ani şi atitudine. Dar lista aspirantelor la titlul de „Miss Brașov” se poate mări pentru că înscrierile la concurs se pot face chiar și în ziua preselecțiilor, până la începerea spectacolului.

Concurentele trebuie să aibă carte de identitate din Brașov sau să aibă viza de flotant în orașul nostru (în cazul studentelor). Candidatele minore au nevoie de acordul scris al părinților. Participantele la preselecție vor trebui prin frumusețe, curajul şi inteligenţă, să convingă juriul că merită să ajungă între cele 20 de finaliste.

Jurizarea preselecției oficiale se va realiza după mai multe criterii: aspect fizic plăcut, înălțime, prezența scenică, fotogenie și telegenie, inteligență.

Va alege finalistele din acest an un juriu pretenţios.

Printre membrii juriului se vor afla Aura Anghel (de la Agenţia de modelling MRA Models, consultant de imagine, fondator şi preşedinte Luxury Academy), Onelia Pescaru (iubit jurnalist reprezentativ al Brașovului, lector), Ana Maria Cornea (Fashion Designer, pictor, Fashion Editor), Bianca Bucă (designer vestimentar, jurnalist), Carmen Fulger (actriţă, regizor, scenarist), Anca Epuran (hairstylist).

O surpriză a juriului, este îndragita cântăreață de muzică populară Ioana Bozga. Pe lângă jurizare, artista va încânta spectatorii cu un recital în cadrul preselecțiilor și va aduce bucurie prin muzica sa tuturor brașovenilor prezenți la eveniment.


   „Ce își propune Miss Brașov? Atât un spectacol, cât și un concurs! Este un eveniment în primul rând pentru comunitatea braşoveană şi ne dorim ca Braşovul să aibă o fată frumoasă, inteligentă, care să ne reprezinte, pentru că merităm. De asemenea, ne dorim să fie un model pentru noua generaţie”, a explicat, Alexandra Condur, oganizatoarea evenimentului.

Cele 20 de finaliste selectate în 7 mai 2017 vor intra apoi într-un cantonament de aproape o lună, în care vor învăţa despre nutriţie, vor lua lecţii de beauty, dar şi de make-up sau stil vestimentar.

Finala Miss Braşov este programată în 2 iunie 2017, la Sala Patria, unde tinerele vor avea de trecut probele clasice, în ţinuta de zi, de seară, în costum de baie şi îşi vor arăta şi talentele.

Între premiile oferite în finală se află un posibil contract cu agenţia de modele MRA MODELS, sejururi de 2 zile la Hotel Teleferic pentru 2 persoane, cu un „pachet de răsfăţ” (spa, masaj și masă ), cursuri de beauty, cadouri din partea sposorilor, dar şi cărţi de dezvoltare personală.

Comentarii

Ultimă oră