Trupa braşoveană HI-Q va susţine, miercuri, 26 iunie, la Centrul Cultural Reduta, un concert umanitar "Speranţă pentru Teo". Preţul unui bilet este de 20 de lei. Concertul începe  de la ora 18.00. Gal Alexandru Theodor a fost diagnosticat la 4 ani cu Neutropenia Congenitala Severa Sindromul Kostmann! Sindromul Kostmann este o boală foarte rară ce NU permite organismului abilitatea de a şti să producă neutrofile şi să lupte împotriva bacteriilor şi virusurilor.
 
" Eu am ajuns la varsta de 16 ani si am realizat ca sunt un supravieţuitor şi că am reuşit să mă încadrez în societate fără probleme (ca şi un copil normal), am noroc că mama mea e psiholog şi a căutat în permanenţă soluţii decente pentru toate situaţiile plăcute sau neplăcute, inclusiv integrarea mea în societate, eu nu am putut frecventa până în clasa I nici un fel de colectiv, am fost in permanenţă bolnav.
Intradevăr eu am pierdut o parte din copilărie, să spun aşa, în acel Spital de Copii din Braşov. Am ajuns să îi urăsc pe doctori pentru ca sunt ,,chinuit” în spital,dar am ajuns să apreciez eforturile lor de a mă ţine în viaţă! Mă bucur de fiecare clipă şi încerc să fiu bucuros că doctorii nu imi vor nici mie şi nici altora răul.
După aceste experienţe eu am învăţat că sunt oameni cu suferinţe mult mai mari decât ale mele. Viaţa mea este într-o continuă schimbare.
Indiferent de situaţie recomand oricărui copil sau adult să se bucure că e sănătos, pe ceilalţi să înveţe să fie fericiţi cu ce au.
Mulţumesc că aţi cititi acest text."
Teo,

daca vrei să-l cunoşti pe Teo accesează: http://progalteo.blogspot.ro/