Sari la conținut
concert-regal-la-filarmonica-brasov-

Joi, 17 iunie, Filarmonica Brașov propune un concert simfonic extraordinar dedicat aniversării a 100 de ani de la nașterea Majestății Sale Regele Mihai I. Evenimentul muzical va avea loc începând cu ora 19 și va fi o colaborare cu Festivalul Internațional „George Enescu”.

Orchestra Filarmonicii Brașov va fi dirijată cu această ocazie de maestrul Răzvan Apetrei. Programul este compus doar din compoziții cu temă regală, iar spectatorii vor putea asculta câteva piese care vor fi în primă audiție românească, iar una care va fi chiar în primă audiție absolută.

Este vorba despre "Rugăciunea Reginei Maria pentru cei căzuți (Oratoriul Câmpuri de maci)” compusă de Livia Teodorescu-Ciocănea.


Mai mult, în cadrul concertului va urca pe scena Sălii Patria șiCorul Regal, care se află sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României. Corul va fi dirijat de maestrul Antonel Temistocli.


Acesta este penultimul concert simfonic din acestă stagiune a Filarmonicii Brașov, ultimul concert va avea loc în data de 24 iunie.

Biletele pentru toate evenimentele se pot procura de la casieria FilarmoniciiBrașov sau online pe siteul bilet.ro.

Comentarii

Ultimă oră