Sari la conținut
concert-phoenix-duminica-in-piata-sfatului

Compania brașoveană Dacia Plant sărbătorește 15 ani de existență printr-un concert marca Phoenix în Piața Sfatului. Acesta va avea loc pe 2 iulie 2017.

Trupa Phoenix vine la Brașov pentru concerta în Piaţa Sfatului! Intrarea va fi liberă!

  Brașovenii și turiștii care ne vizitează orașul vor avea parte duminică seara, de un super spectacol live, unul dintre cele mai frumoase evenimente din Braşov, din acest an!

 Concertul va avea loc în data de 2 iulie 2017, începând cu ora 19.00, în Piaţa Sfatului şi va readuce în Braşov acordurile inconfundabile ale celei mai iubite trupe rock româneşti. De la „Mugur de fluier”, „Andrii Popa”, „Nunta” sau “Mica Țiganiadă” şi până la „Umbra marelui urs”, vom putea asculta muzica ce a însoţit generaţii întregi de tineri frumoşi şi rebeli!

 „Phoenix nu este numai numele unei formaţii rock, este un simbol românesc care a schimbat vieţile a mii şi mii de români. Dacia Plant este onorată să fie alături de formaţia Phoenix şi să împărtăşească cu aceasta mândria de a fi român şi încrederea în tradiţiile româneşti. Atât Phoenix, cât şi Dacia Plant se află anul acesta la un prag aniversar şi amândouă au învăţat să renască mereu şi mereu, oricât de grele ar fi fost obstacolele care le-au ieşit în cale.

  La 15 ani de existenţă, Dacia Plant dăruieşte Braşovului un concert simbolic, un concert cu Phoenix, renăscut din nou în al 55-lea an de existenţă! Vă aşteptăm cu mult drag, cadouri supriză și voie bună! La mulţi ani, Phoenix! La mulţi ani, Dacia Plant!”, explică organizatorii evenimentului.

 Suplimentele alimentare, care sunt naturale 100%, de la Dacia Plant (str. Hărmanului din Bod) sunt produse la noi în țară, lângă Brașov, într-o fabrică ce respectă toate normele impuse fabricilor de medicamente. Suplimentele nu conțin conservanți sau coloranți. Ceaiurile și produsele din gama „Bun de tot” pot fi o alegere inspirată din magazine sau din farmacii.

 Iubitorii muzicii cu tradițe românească, sunt invitați pe 2 iulie în Brașov în Piața Sfatului la ora 19:00, să fredoneze refrenele preferate („Andrii Popa”, „Nunta” sau „Mica Țiganiadă”) alături de Phoenix.





   https://goo.gl/maps/Eue2y1WNxvJ2

Comentarii

Ultimă oră