Un „Concert de concerte” este propunerea artiştilor Filarmonicii Braşov, pentru spectacolul de joi seara (18 aprilie 2019), de la ora 19.00, la Sala Patria.

    Un eveniment în care melomanii vor putea să vadă evoluția lui Răzvan Victor Dragnea, pianist, pentru care fiecare întâlnire cu artiştii braşoveni este o bucurie.


   „Am venit cel puţin o dată pe stagiune aici, cred că în ultimii zece ani. Am participat şi la Festivalul Internaţional al Muzicii de Cameră.
Colaborez foarte bine cu cei de aici şi acum este prima mea colaborare cu dirijorul Tiberiu Oprea”, a precizat, după repetiţii, Răzvan Dragnea.

   Concertul se va afla sub bagheta dirijorului Tiberiu Oprea, aflat pentru prima dată în Braşov. „Sunt fericit să fiu aici şi aşteptam de multă vreme o colaborare cu Răzvan, într-un moment prilenic şi frumos. Este o orchestră foarte bună, experimentată, într-o o sală care avantajează actul artistic din toate punctele de vedere”, a spus dirijorul Tiberiu Oprea.

  Agenda serii cuprinde lucrări pentru toate gusturile: W. A. Mozart – „Concertul nr. 21 pentru pian şi orchestră în Do major KV 467”, Fr. Krommer – „Concertino pentru flaut şi oboi în Do major op. 65”, P. I. Ceaikovski – „Concetul pentru vioară şi orchestră în Re major op. 35”.

   Solişti invitaţi speciali sunt şi oboistul Emin Curtgeafar, flautistul Ciprian Patriche şi violonista Cristina Anghelescu.

   Biletele se găsesc la Sala Patria, din B-dul 15 Noiembrie, nr. 50 A dar și pe bilet.ro.
    Costul unui bilet este de 30 de lei.