Sari la conținut
concert-cu-sentimente-de-la-loredana

Loredana se va afla astă-seară în Braşov, pentru a susține un show ce se anunță „grandios ”.

Loredana Groza a început pe 1 martie turneul naţional „Sentimente”, care cuprinde concerte în mai multe oraşe din România.

Spectacolul programat pentru Brașov va avea loc astăzi, 6 martie 2017, de la ora 19.30, la Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu”, şi va însemna o călătorie prin viaţa şi activitatea Loredanei, trecând de la speranţa şi inocenţa copilăriei până la recunoştinţa dragostei.


  Loredana, artista care a revoluționat arta spectacolului în Romania, va aduce o primavară de „Sentimente” și la noi, la Brașov.

Cu o carieră de 30 de ani în care s-a reinventat și a inovat continuu, așa cum nu a mai făcut-o vreodata un alt artist român, Loredana este o figură inconfundabilă a industriei muzicale de la noi.

Show-ul „Sentimente” este „asemenea unei uși deschise direct în sufletul artistei”. Spectatorii vor avea ocazia să călătorească prin viața și activitatea Loredanei, trecand de la vârsta copilariei și a adolescenței, până la experiențele maturității. Loredana va uimi, ca de fiecare dată audiența cu un show complex, un spectacol multisenzorial.


    Biletele se găsesc la Sala Patria, Librăria Şt. O. Iosif şi online, pe eventim.ro, bilete.ro.


   În functie de categorie, preţul unui bilet este de: 150 lei – categoria VIP, 100 lei – categoria I, 80 lei – categoria a II-a.

Comentarii

Ultimă oră