FIRST JOB SCHOOL in parteneriat cu GO TO JOB SCHOOL si FPIMM Brasov anunta incheierea proiectului ”Noi oportunitati pentru antreprenori”, cod MYSMIS 106360.


Proiectul s-a desfasurat in perioada 15.01.2018- 28.02.2021 in regiunea Centru, judetele Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.


Prin intermediul proiectului persoanele interesate au beneficiat GRATUIT de servicii de consiliere/consultanta, cursuri de formare profesionala, campanii, seminarii motivationale. Rezultatele obtinute in urma derularii proiectului sunt:


- 393 persoane au obtinut certificare in urma participarii la cursul de Competente antreprenoriale
- 400 persoane au participat la sedinte de consultanta pentru completarea planurilor de afaceri
- 35 planuri de afaceri au fost finantate cu 30.000 euro nerambursabili. Afacerile se desfasoara in judetele Brasov, Covasna, Harghita, Mures
- Au fost create 70 de locuri noi de munca.


Data fiind situatia pandemica generata de infectia cu COVID 19, din pacate nu a fost organizata o conferinta de incheiere a proiectului, acest comunicat fiind facut public si adus la cunostinta antreprenorilor care au beneficiat de subventie in cadrul proiectului.


Proiect a fost cofinantat prin Programul Operational Capital Uman, Axa Prioritara 3 “Locuri de munca pentru toti”, Obiectiv Tematic 8 “Promovarea unor locuri de munca durabile si de calitate si sprijinirea mobilitatii lucratorilor”, Prioritatea de investitii 8.iii “Activitati independente, antreprenoriat si infiintare de intreprinderi, inclusiv a unor microintreprinderi si a unor intreprinderi mici si mijlocii inovatoare”, Obiectivul specific 3.7 “Cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbana”.

Date de contact: 0268511951 sau office@hrcromania.ro