Sari la conținut

Comprest a scos pe drumurile brașovene utilajele de deszăpezire

comprest-a-scos-pe-drumurile-brasovene-utilajele-de-deszapezire

 240 de tone de sare răspândite în municipiul Brașov

Având în vedere că de ieri a început să ningă în Brașov, firma care se ocupă de deszăpezirea străzilor din municipiul Brașov a scos pe drumuri utilajele de deszăpezire.


   Potrivit informațiilor Primăriei Brașov, în ultimele 24 de ore, Comprest a acționat cu 43 de utilaje (mașini de mare capacitate, unimog-uri, tractorașe prevăzute cu lamă și răspânditor de material antiderapant). Acestea au acționat pe străzile din municipiul Brașov și Poiana Brașov, astfel că pe străzi s-a circulat, în ciuda ninsorii, în conndiții bune. Până în jurul orei 8.30, s-au utilizat aproximativ 240 de tone de material antiderapant, stocul operatorului fiind în acest moment de aproximativ 3.000 de tone.


   Brașovenii pot solicita intervenția utilajelor de deszăpezire la dispeceratul Comprest, telefon 0268-416495.

Zăpadă frământată pe mai multe drumuri naționale din județul Brașov

În ceea ce privește drumurile naționale din județul Brașov, la ora 9.40, pe DN 1A după municipiul Săcele (până la limita cu județul Prahova) și pe DN 1 (în zona Predeal) era un strat de zăpadă frământată de 1 cm - 2cm. Pe DN 10, în zona localității Teliu, era zăpadă parțial viscolită de aproximativ un centimetru. Restul drumurilor erau parțial umede.


      Începând de ieri, de la ora 17.00 și până în această dimineață, la ora 5.00, Secția de Drumuri Naționale Brașov a acționat cu 31 autoutilaje. De asemenea, s-au răspândit 271 tone de sare pe DN1, DN1A, DN10, DN13 DN73, DN73A.

Comentarii

Ultimă oră