Sari la conținut

Competiţie între cele mai bune evenimente cultural din Braşov

competitie-intre-cele-mai-bune-evenimente-cultural-din-brasov

Consorţiul Cultural Corona organizează Premiile Anului în Cultură Braşov, eveniment menit să ofere recunoaştere publică producţiilor culturale realizate în oraşul de la poalele Tâmpei. Gala premiilor va avea loc în luna februarie.

Decanul Facultăţii de Litere, Adrian Lăcătuş, unul din organizatorii acestui eveniment ne-a declarat: „Am deschis de astăzi perioada nominalizărilor premiilor în cultură pentru anul 2015 la Braşov. Până la 1 februarie este deschisă lista nominalizărilor, perioadă în care oricine poate depune propuneri. Vorbim aici de acele evenimente care au avut origine în Braşov, care au fost create pornind de la resursele culturale din Braşov, de artişti braşoveni. Primim nominalizări şi pentru spectacole, concerte sau expoziţii care au fost produse şi realizate în oraşul nostrum”.

Categoriile competiţiei vizează cartea anului, proiectul muzical al anului, expoziţia anului, proiectul cultural al anului, concertul anului, debut sau festivalul anului. Nominalizările se fac în format electronic la adresa consortiulculturalcorona@gmail.com şi trebuie să conţină nume, denumire proiectului, scurtă descriere, perioadă, activităţi, impact şi rezultate.

Jurizarea competiţiei va fi făcută de un grup de specialişti şi oameni de cultură din afara Braşovului. Lista finală de nominalizări va fi stabilită de Consorţiul Cultural Corona, iar jurizarea se va face în primele două săptămâni din luna februarie.

Comentarii

Ultimă oră