Sari la conținut

Compania Apa redeschide şantierele în municipiul Braşov

compania-apa-redeschide-santierele-in-municipiul-brasov

Compania Apa redeschide şantierele în municipiul Braşov.  Din 24 februarie, până pe 7 martie 2020 - la Onix!

Având în vedere că primăvara pare a fi venit mai repede, Compania Apa a decis să înceapă lucrările de modernizarea a reţelei de apă din oraş.

Astfel, conform anunţului operatorului de apă, în perioada 24 februarie – 7 martie 2020 vor avea loc lucrări de modernizare a reţelelor de alimentare cu apă în zona ONIX. Mai precis, va fi montată o conductă nouă de distribuţie a apei potabile, din fontă ductilă, cu diametrul de 400 mm.

Astfel, vor fi afectate de lucrări parcările, trotuarele şi zonele verzi aflate în zona blocurilor turn de pe B-dul Griviţei nr. 68 şi 70.


  În aceste condiţii, compania a făcut apel la proprietari de maşini din zonă să elibereze locurile de parcare pentru a permite accesul utilajelor în zonă.


   „Lucrările fac parte din Contractul nr. 9F, lot 1, în valoare de 19,24 milioane de lei, finanţat prin Programul Operaţional de Infrastructură Mare”, a anunţat conducerea Companiei Apa.


     Anul trecut, în cadrul aceluiaşi proiect, Compania Apa Braşov a modernizat reţelele de pe mai multe străzi din oraş, cea mai amplă lucrare fiind cea de pe strada Nicolae Titulescu.

Comentarii

Ultimă oră