Sari la conținut
coltea-vrea-in-playoff

Singura echipă de futsal din Brașov, Colțea 1920, are programate două meciuri de foc în acest weekend. Brașovenii vor juca în runda a 13-a a ligii secunde contra celor de la Bukovina Vicov și în etapa cu numărul 14 împotriva formației Pro-Tineret Sighișoara. Ambele jocuri se vor disputa la Miercurea Ciuc, locul de disputare al celor două etape din acest sfârșit de săptămână.

După un început de an excelent, în care au reușit să se califice în sferturile de finală ale Cupei României, Pușcașu și compania își doresc să continue pe aceași linie și să prindă play-off-ul pentru promovare. Pentru asta este obligatoriu ca trupa de sub Tâmpa să câștige ambele jocuri de la Miercurea Ciuc. Dacă primul joc cel cu Bukovia Vicov, pare unul mai ușor, cel de-al doilea se anunță o veritabilă finală pentru play-off.

Înaintea acestor două etape, Colțea 1920 Brașov  ocupă poziția a opta în clasament cu 13 puncte strânse, în timp ce Bukovina este pe locul nouă cu 8 puncte, iar Pro-Tineret Sighișoara este pe șapte cu 16 puncte.

„Ne așteaptă două jocuri extrem de importante. Vom întâlni doi adversari accesibili și trebuie să câștigăm toate punctele pentru a spera în continuare la calificarea în play-off. Echipa a arătat o formă foarte bună în acest an și acest lucru nu poate decât să mă bucure. Sper că vom continua pe aceași linie, vom avea aceași determinare ca până acum și atunci sunt convins că vom câștiga ambele partide”, a declarat tehnicianul formației, Colțea 1920 Brașov, Radu Burciu.

Sâmbătă de la ora 16.30, la Miercurea Ciuc, Colțea 1920 Brașov întâlnește Bukovina Vicov, iar duminică la ora 11.30, trupa condusă de Radu Burciu dă piept cu Pro-Tineret Sighișoara.

Comentarii

Ultimă oră