Sari la conținut
coltea-la-primul-meci-de-acasa-

Echipa de juniori republicani a debutat cu dreptul în Campionatul Național. În prima etapă a Seriei a III-a, formația condusă de fosta vedetă a celor de la FC Brașov și Steaua București, Ionuț Pârvu, a câștigat cu scorul de 10-0 partida disputată în deplasare în compania echipei CS Balotești.

În runda a doua a campionatului, brașovenii vor primi vizita celor de la CS Dinamo București. Partida va avea loc, duminică de la ora 14.00, pe stadionul Carpați.

Intrarea generală la acest joc este de cinci lei, iar spectatorii vor primi și un program de meci din care pot afla mai multe despre CS Colțea 1920 Brașov.

Cei care vor să-i vadă la lucru pe urmașii singurilor campioni ai României la fotbal din Brașov, sunt așteptați la Stadionul Carpați.

Lotul echipei de juniori republicani de la CS Colțea 1920 Brașov:

Portari: Prunaru Andrei și Daniel Bildeanu;

Fundași: Voicu Adrian, Magopet Alexandru,Tamas Zsolt, Popa Alexandru, Brătulecu Emil, Slăniceanu Gabriel;

Mijlocași: Onofrei Gabriel, Predoi Răzvan, Bența Cetin Vasile, Gavaliță Raul, Rotaru Mihai, Brezean Matei, Gabriel Floricel, Flavius Solomon;

Atacanți: Blănaru Rareș, Marinescu Radu și Casian Andrei. Antrenorii formației brașovene sunt Pîrvu Ionuț și Coraiu Sorin.

Comentarii

Ultimă oră