Sari la conținut
coltea-cauta-succesul-si-la-futsal

Cu patru transferuri sonore efectuate în pauza competiţională, Colţea Braşov speră să dea lovitura la futsal. Formaţia braşoveană debutează în acest week-end, când va organiza primele două etape la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu-Colibaşi”.

Iarna aceasta a fost destul de agitată la Colţea Braşov. Oficialii grupării de sub Tâmpa nu au avut nicio zi liberă, căutând să îmbunătăţească în permanenţă secţiile clubului.

La futsal, lucrurile s-au mişcat în direcţia dorită şi înaintea debutului au apărut deja 4 transferuri. Paul Isac de la KSE Tg. Secuiesc, Sabin Dârstaru şi Gabriel Bunduc de la Sepsi Sf. Gheorghe sunt ultimele noutăţi din tabăra braşoveană. Tot de la Sf. Gheorghe a venit şi noul antrenor, Radu Burciu. Împreună cu ei, Colţea speră la o clasare cât mai bună în Liga a 2-a.

„Mă bucur de oferta pe care mi-au făcut-o de a antrena echipa mare, cât şi aceşti copii. Încercăm să facem lucruri cât mai bune pentru futsal. Eu am lucrat cu unul din cei mai buni antrenori din lume, Tino Perez, la Design Construct. Încă ţin legătura, colaborăm, mă ajută cu idei şi sfaturi pentru a pregăti cât mai bine aceste două echipe” - Radu Burciu, antrenor Colţea Braşov

Dacă pe banca tehnică lucrurile sunt destul de clare, pe teren Paul Isac îşi doreşte toate punctele încă de la debut.

„Să încercăm să câştigăm meci de meci, acum cel mai important este cel cu Galaţi. După aceea, toate punctele sunt importante şi nu sunt greu de câştigat” - Paul Isac, jucător Colţea Braşov

Colţea va organiza primele două etape din acest retur. Meciurile vor avea loc la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu-Colibaşi”. Sâmbătă, de la 17.00, Colţea va juca împotriva celor de la United II Galaţi, iar duminică, de la 16.00, va avea loc un veritabil derby braşovean: Colţea – Blue Angel Cristian.

În clasament, gruparea pregătită din acest an de Radu Burciu ocupă locul 8, cu 9 puncte strânse din 3 victorii.

Comentarii

Ultimă oră