Sari la conținut
coltea-1920-brasov-spera-la-playoff

Weekend perfect pentru echipa de futsal Colțea 1920 Brașov. Elevii lui Radu Burciu au defilat în cele două jocuri disputate la Miercurea Ciuc în cadrul etapelor a 13-a și a 14-a din liga a doua. În prima partidă, Pușcașu și compania au trecut cu scorul de 11-4 de Bukovina Vicov. A fost un meci la discreția brașovenilor care au ratat o sumedenie de ocazii de a înscrie. Pentru trupa de sub Tâmpa au punctat Isac și Roșca de câte patru ori, Pușcașu și Gavrilă câte o reușită și a fost și un autogol. În cel de-al doilea joc disputat în acest weekend, Colțea a întâlnit formația Pro Tineret Sighișoara. Băieții lui Burciu au demonstrat încă odată că sunt pe val în 2016 și s-au impus cu scorul de 9-4. Căpitanul Paul Isac a avut din nou o evoluție remarcabilă reușind să puncteze de patru ori. El a fost secondat excelent de Cristian Pușcașu care a terminat meciul cu trei goluri înscrise. Gavrilă și Dîrstaru și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor, pentru o victorie ce duce echipa brașoveană pe poziția a șaptea a clasamentului, la egalitate de puncte cu Fortius 2014.  În următoarele două runde, Colțea 1920 Brașov întâlnește echipele clasate acum pe locurile șase și cinci, Fortius 2014 și Futsal Ceahlăul Piatra Neamț.

„Au fost două meciuri extrem de importante, pentru că dacă vrem să prindem play-off-ul nu aveam voie să facem pași greșiți în jocurile de la Miercurea Ciuc. Mă bucur că băieții au înțeles cât de importante au fost aceste meciuri și au intrat în teren determinați să câștige toate punctele puse în joc. Am luat șase puncte din tot atâtea posibile și încă sperăm la calificarea în play-off. Ar fi extraordinar ca încă din primul an de existență să reușim să ajungem în play-off și practic să ne batem pentru promovarea în prima ligă”, a declarat tehnicianul băieților de la Colțea 1920 Brașov, Radu Burciu.

Pentru Colțea 1920 Brașov urmează meciul din sferturile de finală ale Cupei României. Brașovenii vor da piept pe 30 martie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, cu formația de primă ligă, CSMS Iași.

Comentarii

Ultimă oră