Sari la conținut

Colinde de acum o sută de ani, cu Bartie Don Con și Cvintetul Kapella

colinde-de-acum-o-suta-de-ani-cu-bartie-don-con-si-cvintetul-kapella

Sâmbătă 23 decembrie 2017, brașovenii și turiștii sunt așteptați de la ora 18,00, la Sala Patria, la un spectacol inedit de colinde în interpretarea lui Bartie Don Con (Cătălin Constantin) și a Cvintetului Kapella.

Se anunță un spectacol ce nu trebuie ratat!

 Cătălin Constantin (Bartie Don Con) şi Cvintetul Kapella readuc în scenă colinde vechi într-o formă muzicală inedită de funk-folclore.

Cei şase artişti au reuşit să îmbine savoarea muzicii vechi româneşti cu acordurile actuale de jazz-funk, având ca şi carte de căpătâi o culegere de colinde de acum aproape o sută de ani.

Spectacolul gândit de ei este o poveste la gura sobei spusă de un bunic către nepotul lui. O poveste în versuri, un dialog între generaţii, presărat cu colinde rare şi pe nedrept pierdute sau uitate.

Chitara, flautul, vioara, viola, pianul şi cajonul sunt instrumentele cu care cei şase braşoveni vin să ne colinde aşa cum ştiu ei cel mai bine: româneşte.

Concertul de Crăciun Bartie Don Con & Cvintetul Kapella are loc sâmbătă, 23 decembrie 2017 de la 18:00, la Sala Patria ( Bd. 15 Noiembrie), Braşov.

Preț bilet: 25 lei.

Biletele sunt disponibile online pe site-ul www.bilet.ro.

Comentarii

Ultimă oră