Șeful CJ Suceava a fost colindat de copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani cu versuri precum: „Pune-i mâna pe ţâţe să vezi că nu face fiţe” şi "Bagă mâna între picioare ca să vezi ce xxxx  are", învăţătoarea care-i însoţea spunând că în "ziua de azi copiii au mai multe informaţii decât adulţii".
     Copiii din comuna suceveană Baia au fost însoţiţi de două cadre didactice, în timp ce l-au colindat, luni la prânz, pe preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Cătălin Nechifor, transmite Mediafax.
Cei mici au avut în repertoriu şi un cântec în care erau incluse versurile „De la Baia venim pentru domnul Cătălin”, ceea ce era înscris şi pe o pancartă care era agăţată la gâtul uneia dintre fete, în timp ce alta avea o pancartă cu imaginea Maicii Domnului.
      Potrivit b1tv.ro vicepreşedintele CJ Suceava, Ilie Niţă, care a venit cu acest grup de colindători la uşa preşedintelui CJ Suceava, a explicat că aceştia au venit din proprie iniţiativă.
      Învăţătoarea care îi însoţea, de la Asociaţia Culturală "Ştefan cel Mare”, din comuna Baia, a declarat că acele versuri sunt parte a unui cântec popular din zona Humorului şi că nu vede nimic nepotrivit să fie rostite de copii de această vârstă, ea considerând că în "ziua de azi copiii au mai multe informaţii decât adulţii".