Sari la conținut
cioaca-ramane-dupa-gratii-(1)


Completul de divergență al Curții de Apel Pitești a decis, marți, menținerea măsurii arestării preventive în cazul lui Cristian Cioacă, fostul polițist condamnat de instanța de fond la 22 de ani de închisoare pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu,scrie agerpres.ro.
Hotărârea instanței de a fost luată cu majoritate de voturi. Doi dintre cei trei magistrați care au format completul s-au pronunțat pentru menținerea arestării preventive, în timp ce al treilea și-a menținut opinia formulată inițial și a votat în favoarea înlocuirii arestării preventive.
Decizia luată de completul de divergență este definitivă.
Completul de doi judecători de la Curtea de Apel Pitești nu a ajuns la o concluzie unanimă, în urmă cu o zi, în privința stării de arest preventiv a lui Cristian Cioacă, cauza fiind repusă pe rol pentru reluarea dezbaterilor în complet de divergență.
Cristian Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeș, pe 2 iulie 2013, la 21 de ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat și la doi ani de închisoare pentru profanare de morminte, urmând să execute 22 de ani de detenție.
Sentința instanței de fond a fost atacată. Cristian Cioacă este încarcerat la Penitenciarul Colibași, unde a fost transferat pe 30 ianuarie 2013.

Comentarii

Ultimă oră