Sari la conținut

CFR Călători a introdus în circulație 42 trenuri pentru elevii, care merg la școală

cfr-calatori-a-introdus-in-circulatie-42-trenuri-pentru-elevii-care-merg-la-scoala

Odată cu debutul semestrului al doilea al acestui an şcolar, reprezentanții CFR Călători au introdus în circulație trenurile de navetă destinate transportului spre/dinspre localitățile cu centre de învățământ.Vorbim, de exemplu, de trenul R 4583 Braşov - Sfântul Gheorghe. Atenție! Purtarea mășii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Elevilor li se recomandă să își cumpere abonamente din stațiile CFR sau bilete online pentru a evita aglomerația la ghișee/casele de bilete.

Întrucât este necesară verificarea/validarea calității de elev, ID-ul elevului se poate elibera doar în stațiile CFR prin crearea unui profil de utilizator și e valabil pe parcursul întregului an școlar:

Biletele pot fi achiziționate: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; și dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Comentarii

Ultimă oră