Sari la conținut

Cetatea Făgărașului găzduiește un concurs inedit: „Patrula Airsoft România”

cetatea-fagarasului-gazduieste-un-concurs-inedit-patrula-airsoft-romania

Cetatea Făgărașului va fi „loc de bătălie” sâmbătă, 15 iulie 2017 în cadrul concursului Patrula Airsoft România.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv de Airsoft Brașov, în colaborare cu Primăria Municipiului Făgăraș.

 Patrula Airsoft este un concurs între echipe de jucători airsoft. În cadrul concursului desfășurat la Cetatea Făgărașului, concurenții vor avea de trecut mai multe probe cuantificate în funcție de dificultate, cu un anumit punctaj fiecare.

Concursul se va desfasura pe toata perioada zilei de sâmbătă 15 iulie 2017, echipele intrând pe traseu la intervale de 30-40 de minute. Concurenții vor avea de trecut mai multe probe contra-cronometru, punctate diferit în funcție de dificultate.

Pe tot parcusul traseului echipele vor fi însoțite de arbitrii care vor cronometra și puncta fiecare atelier în parte urmând ca la final să se stabilească cine sunt câștigătorii. Se vor premia atât ocupanții locurilor 1, 2 și 3 cât și cel mai bun comandant, medic, lunetist, grenadier, navigator sau pușcaș.

Pentru ca potențialii concurenți să se familiarizeze cu acest sport, pe tot parcursul zilei, va fi deschis un atelier de tir gratuit deservit de jucători de airsoft experimentați. Aici se pot executa trageri cu diverse tipuri de replici în diverse modele de ținte și se pot afla detalii despre armele reale de tip M4, AK 47, SVD etc. În aceași zonă se va organiza și un concurs pentru amatori.

Mai multe detalii despre acest sport și despre competiția de sâmbătă, de la Făgăraș, puteți afla accesând https://www.facebook.com/patrulaairsoft/ .

Comentarii

Ultimă oră