Sari la conținut

Centru de dializă pentru turişti, în Buşteni

centru-de-dializa-pentru-turisti-in-busteni

Cu toate că Sărbătorile de iarnă au trecut, pacienţii trataţi prin dializă se pot bucura de o nouă vacanţă la munte.  Centrul de dializă IHS Buşteni vine în întâmpinarea acestora şi le oferă condiţii de tratament într-un mediu plăcut şi primitor. Centrul oferă condiţii de tratament la standarde internaţionale şi se adresează pacienţilor care fac, în mod obişnuit, dializă atât în centrele publice, cât şi în cele private. Capacitatea maximă a centrului este de 60 pacienţi.
Tratamentul oferit în cadrul IHS Buşteni este gratuit pentru toţi pacienţii din România şi UE, IHS fiind în relaţie contractuală cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Pacienţii pot beneficia de tratament solicitând medicului curant din centrul de dializă o scrisoare medicală şi o adeziune pentru perioada în care doresc să fie în vacanţă.
Adresa Centrului de Dializă IHS Buşteni este Bd. Independenţei 65B, Poiana Ţapului, judeţul Prahova. Programarile se pot face la telefoanele 0244.24.75.45; 0725.151.773.
IHS Buşteni este un centru inaugurat în anul 2011, în cadrul căruia au fost trataţi până în prezent un număr de peste 100 de pacienţi, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Comentarii

Ultimă oră