Sari la conținut

Rezultatele la BAC 2011 sunt dezastruoase, însă unii românii fac haz de necaz. Iată în continuare o listă cu cele mai tari bancuri. Plus bonus o parodie în care însuşi Adolf Hitler e supărat din cauza bacalaureatului.

- Ce a picat la bac?

Tot liceul…

- Mama către fiică: M-a sunat doamna profesoară de română şi mi-a spus că e foarte dezamăgită de tine pentru nota pe care ai obţinut-o la bac.

Fiica: Lasă, că nici doamna profesoară nu ştie atâta română cât vrea să pară. Ne-a mai învăţat şi pe noi greşit.

Mama: De unde ştii tu?

Fiica: Păi o tot corectează Ministrul educaţiei la televizor. Nu se spune "clasa întâi", ci "întâia", nu se spune "problemele sunt", ci "problemele este", iar "coleg" este de genul neutru.

- Ion către vecinul său: Vecine, am auzit că fiică-ta face videochat.
Vecinul: Unde, mă, că o omor?!
Ion: La bacalaureat!

• Mama către fiică, înainte de examen: Azi, la bac, să citeşti cu atenţie subiectele, că doar ai învăţat, şi să le rezolvi pe rând: partea întâi, partea a doua şi partea a treia. Apoi, îţi mai rămâne timp să zâmbeşti şi la camera de filmat din clasă că aşa e frumos.

Mama către fiică, după examen: Cum a fost?

Fata: Am făcut cum mi-ai spus. Am citit cu atenţie. La primul subiect nu am ştiut ce să scriu, la al doilea nu am ştiut, iar la al treilea nu am ştiut. Iar în timpul rămas am zâmbit la cameră.

•Un elev de BAC 2011 intră într-un aprozar:
- Îmi daţi şi mie nişte cartofi?
- De cât?
- Decât cartofi, da!

- Elevul: Domnule profesor, de ce mi-aţi dat 4?
Profesorul: Două puncte sunt din oficiu, un punct ţi-am dat pentru că ai venit la examen, iar ultimul pentru că ai încercat să scrii ceva.
Elevul: Şi nu mai îmi puteţi da un punct ca să plec de la examen?

Comentarii

Ultimă oră