Sari la conținut

Cel mai tânăr speaker profesionist din România, Paul Ardeleanu, te provoacă la alergat!

cel-mai-tanar-speaker-profesionist-din-romania-paul-ardeleanu-te-provoac-la-alergat

Mahatma Gandhi spunea ”Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume!”, de aceea fii inspirație pentru ceilalți și fii erou.
Cu plecare de la această idee, Paul Ardeleanu și Asociația E31 pentru Viitor a lansat pe 1 mai proiectul „Alergăm pentru educație”, acțiune care se va materializa în parcurgerea a 50 de semimaratoane în 50 de orașe distincte din România și susținerea a 50 de discursuri inspiraționale pe parcursul a 50 de zile consecutive.
Pana acum Paul a reușit să ajungă în 20 de orașe, alergând peste 420 de km adică undeva la mai bine de 21 de km zilnic.
Paul Ardeleanu ajunge în Brasov joi, 22 mai, și va susține seminarul de la ora 11.00 în cadrul Colegiului National Unirea, în timp ce alergarea va avea loc la Stadionul de Sub Tâmpa, începând cu ora 14.00.
”Cheile succesului sunt cititul și alergatul afirmă Will Smith. Tot el spune că atunci când ai un vis să nu lași pe nimeni să-ți spună că nu îl poți realiza.În acest lucru credem și noi, de aceea, această campanie își propune să combine educația cu mișcarea. Scopul principal al acestei campanii, cu un pronunțat caracter de noutate în România, este acela de a susține educația, pe de o parte, și de a aduce conceptul de autoeducare și stil de viață în școli, licee și universități, pe de altă parte" a declarat Paul Ardeleanu.

Paul Ardeleanu, unul dintre cei mai activi specialiști în public speaking din România, este trainer, consultant și ambasadorul primului centru Gifted Education. În anul 2013, și-a finalizat studiile universitare, cilclul licență, ca absolvent al Facultații de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din București.
Am multe motive pentru care vreau să fac acest proiect pentru tineri ”Alergăm pentru educație” însă este unul singur care este principalul : Pentru a îi inspira pe tineri să se dezvolte la nivel personal. Da, ştiu … pare foarte zen acest motiv al meu însă este cel real. Şi eu la vârstă de 15 ani am avut o schimbare de direcţie în momentul în care am descoperit dezvoltarea personală. Am început citind cărţi precum : Tată Bogat, tată sărac de Robert Kiyosaki, Cadranul banilor şi ascultând cărţi audio de la Brian Tracy precum : Psihologia succesului şi Psihologia realizărilor.
Toate acestea m-au făcut să privesc viaţă cu alţi ochi şi să îmi doresc să am şi eu o viaţă de succes. Partea interesantă este că până în acel moment principala mea activitate, care îmi ocupă chiar şi 5- 6 ore pe zi în anumite zile era să mă joc pe calculator. Ba chiar pierdeam nopţile uneori jucându-mă Counter Strike.
Pornind de la vârstă de 15 ani, studiind, citind şi încercând tot ce am studiat în diverse proiecte şi cu ajutorul voluntariatului, am reuşit că la vârsta de 22 de ani să mă fac cunoscut în calitate de public speaking coach şi să lucrez cu lideri : antreprenori, manageri, speakeri profesionişti în programe de coaching. Mai mult decât am fost de 2 ori consecutiv speaker la Business Days, evenimentul de referinţă în materie de Business din România şi sunt cel mai tânăr speaker profesionist din România. Iar aceste lucruri sunt incomparabili mai mici decât ceea ce mi-am propus pentru viitor” a povestit Paul Ardeleanu.

Comentarii

Ultimă oră