Sari la conținut

Cel mai mare magazin de electrocasnice din Brașov, jefuit de 2 tineri

cel-mai-mare-magazin-de-electrocasnice-din-brasov-jefuit-de-2-tineri

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus, ieri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpații S.B.Z. și C.V.V. sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat. Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment a rezultat că, în cursul zilei de 08.05.2015, în jurul orei 10:00 inculpații au sustras din incinta unui magazin de electronice și electrocasnice din mun. Brașov, un laptop în valoare de 3.199,9 lei, prin îndepărtarea sistemului antifurt tip ”spider„. Cei doi inculpați au fost prinși în data de 11.05.2015 și prezentați ieri 12.05.2015 judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Braşov, cu propunere de arestare preventivă. Pe numele celor doi inculpați au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 25 de zile.

Cercetările în cauză au fost efectuate de către organele de poliţie judiciară din cadrul Secției 2 Poliția Brașov, sub supravegherea procurorului de caz.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Comentarii

Ultimă oră