Sari la conținut

Cei mai buni studenţi de la Transilvania au fost premiaţi

După muncă, şi răsplată. Cei mai buni 103 studenţi ai Universităţii Transilvania au fost premiaţi de conducerea instituţiei, la Cantina din complexul Memorandumului. Gala Premiilor studenţeşti se află la prima ediţie, iar conducerea Universităţii vrea să o transforme într-un eveniment tradiţional. Au fost recompensaţi câte trei studenţi ai fiecăreia dintre cele 18 facultăţi ale Universităţii, care s-au remarcat la cercurile ştiinţifice studenţeşti, dar şi studenţii care au obţinut locuri de top în concursurile şi olimpiadele internaţionale. “Oriunde eşti mai bine văzut, în cazul în care ai făcut o lucrare de cercetare sau ai luat un premiu” este de părere Georgeta Tăulea, studentă la Facultatea de Alimentaţie şi Turism.
“Consider că este important din partea Universităţii să facă aceste lucruri pentru că îi motivează pe  studenţi să participe la concursuri şi implicit să studieze mai mult” a spus  Andreea Zahn, studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice.
De asemenea, au mai fost premiaţi şi studenţii care au participat la concursul “Zece din 20 de mii”, pentru realizarea unui nou site al Universităţii. Studenţii au primit diplome, dar şi un premiu constând într-un rucsac şi truse necesare studiului. În plus, au fost premiaţi şi de sponsori.
“Cred că este foarte important pentru studenţi să vadă că sunt apreciaţi şi respectaţi. Că munca lor este apreciată de către colegii din Universitate şi de către conducere. Dar este şi o bună ocazie de a se cunoaşte între ei şi de a-şi cunoaşte performanţele” a declarat  prof.univ.dr.ing. Ioan Vasile Abrudan, rectorul Universităţii “Transilvania”.

Comentarii

Ultimă oră