Sari la conținut

Cea mai scumpă parcare din oraş, cea de la Star - 8 lei pe oră

cea-mai-scumpa-parcare-din-oras-cea-de-la-star-8-lei-pe-ora

Compania Starcom Braşov, cea care operează cel mai vechi mall al Braşovului - fostul magazin Universal, în prezent Star - administrează cea mai recentă şi cea mai scumpă parcare din oraş.

„Am închiriat 52 de locuri de parcare de la municipalitate pentru a le oferi clienţilor noştri posibilitatea de a îşi parca maşinile atunci când vin la shopping. Acum suntem în curs de implementare a sistemului de parking şi de plată, fiind o tehnologie cu totul nouă pentru Braşov, bazată pe înregistrarea prin cameră video a maşinii şi a numărului acesteia”, a declarat Bogdan Alexandru, directorul companiei.

Potrivit acestuia, prima jumătate de oră din perioada de parcare este gratuită, iar după acest interval se va aplica un tarif fracţionat pe jumătate de oră.

„Am stabilit să fie un tarif de 4 lei pe jumătatea de oră, tocmai pentru a-i face pe cei care îşi lasă maşinile aici toată ziua şi pleacă la birouri sau pe Tâmpa să îşi caute alte locuri. De altfel, din cauza aceasta am şi trecut la acest sistem, deoarece la 9.30 când se deschidea magazinul parcarea era plină, iar clienţii nu mai aveau unde să parcheze, motiv pentru care pierdeam posibili cumpărători”, a conchis Bogdan Alexandru.

Astfel, parcarea de la Star a devenit cea mai scumpă din oraş, până acum cel mai mare preţ cerut fiind în parcarea de lângă Biserica Neagră, unde se plăteşte 5 lei pe oră.

Compania Starcom a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 16,36 milioane de lei şi un profit de 1,14 milioane de lei. Firma este controlată de Alexandru Veron (34%), Elena Popescu (22%) şi Minerva Mamina (11%), restul acţiunilor fiind împărţite între mai mulţi angajaţi.

Comentarii

Ultimă oră