Sari la conținut

Ce spune culoarea ochilor despre personalitatea ta

ce-spune-culoarea-ochilor-despre-personalitatea-ta

Stiinta ne arata ca poti spune multe despre o persoana bazandu-te pe culoarea ochilor ei. De pilda, unii oameni rezista mai bine la consumul de alcool, pe cand altii nu prea pot fi considerati de incredere. O vorba din batrani spune ca ochii sunt oglinda sufletului. Si folosim ochii pentru a vedea frumusetea in orice lucru care ne inconjoara. Ochii sunt primele lucruri care ne atrag atentia atunci cand ne uitam la alta persoana. Ei ne pot spune atunci cand cineva ne minte sau ne spune adevarul.

Iar acum oamenii de stiinta ne arata cum culoarea ochilor poate dezvalui o multime de informatii despre persoanele din jurul nostru. O noua procedura cu laser transforma ochii caprui in albastri

1. Oamenii cu ochii mai inchisi la culoare se imbata mai repede

Publicatia ScienceDirect relateaza ca intr-un studiu despre legatura dintre culoarea ochilor si abuzul de alcool, oamenii cu ochii de o culoare mai inchisa nu au putut consuma la fel de mult alcool ca participantii cu ochi de culoare mai deschisa. Studiul arata, de asemenea, ca persoanele cu ochi deschisi la culoare sunt mai predispuse la abuzul de alcool si ca ele consuma mari cantitati de alcool intr-o singura portie.

Citeşte mai mult pe feminis.ro

Comentarii

Ultimă oră