Ce înseamnă când visezi bani? În prezent, banii reprezintă adesea cel mai important subiect de discuţie, fie că suntem în compania prietenilor sau a familiei. Dar care este, oare, semnificaţia banilor în vis? Îi deţinem sau nu în buzunare, dar ce înseamnă când visezi bani, fie că îi primeşti, fie că îi dai altcuiva? Este considerat un mare semn de noroc visul în care găseşti sau primeşti a sumă importantă de bani, scrie click.ro.
 
Atunci când visezi ca ai găsit bani, ţi se preveşteste o naştere în familie. Pe de alta parte, visele în care găseşti mulţi bani pot semnifica o energie pozitivă debordantă de care dispui pentru a-ţi indeplini dorinţele. În cele din urmă, oricum ar fi, semnificatia banilor în vis este pozitivă.
Atunci când visezi că ai ai câştigat o sumă mare de bani, ia aminte la modul în care s-a întamplat acest lucru, dar şi la persoana care ţi-a înmânat câştigul. Daca e vorba despre cineva drag ţie, acest lucru se poate traduce printr-un câştig mai mult emoţional. Pe de altă parte, însă, dacă vezi o persoana străină, poate fi vorba despre multă preţuire, faimă.
Atunci când visezi banii pe care i-ai pierdut, acesta nu e un semn prea bun, prevestind un scandal în familie sau proiecte demarcate, dar eşuate.
Atunci când visezi că numeri bani, poate însemna că planurile tale au mari şanse să se concretizeze.
Atunci când visezi că ţi se fura bani, înseamnă că un apropiat din preajma ta îţi ia din energia pozitivă, fără să îţi dai seama.
Atunci când visezi ca ai furat bani, esti avertizat asupra unui pericol, si trebuie sa fii mai precaut. Pe de alta parte, iti poate arata ca lipseste dragostea din viata ta.
Atunci când visezi că dăruieşti cuiva o sumă importantă de bani, însemnă că tu eşti mereu cel care dăruieşte multă afecţiune către o altă persoanăm, fără a cer nimic în schimb.