Sari la conținut

Ofertă Libris: Câte un volum cadou, pentru fiecare turist găsit citind o carte pe plajă

cate-un-volum-oferit-cadou-pentru-fiecare-turist-gasit-citind-o-carte-pe-plaja

5.000 de cărţi vor ajunge în luna august în bagajul de plajă al turiştilor din Vama Veche care aleg să-şi petreacă timpul alocat relaxării citind.

Libris lansează campania #CărţiCuSPF, prin care îşi continuă misiunea de încurajare a lecturii, prin oferirea unui volum cadou, oricărui turist care citeşte pe plajă. Turiștii care vor fi surprinşi cu o carte în mână vor fi invitaţi la cortul librăriei de pe plaja YoLo pentru a-şi alege titlul preferat, alături de care să-şi continue concediul.

„Vara aceasta, recomandăm cărţile ca factor de protecţie. Pentru un efect îndelungat, propunem aplicarea zilnică a unui strat generos de pagini citite. «Vamaioţii» care vor fi surprinşi cu un volum în mână vor fi invitaţi să se ferească de razele soarelui cu încă o carte, oferită cadou”, au precizat reprezentanţii librăriei. Volumele vor fi oferite gratuit, pe baza unui semn de carte oferit de către echipa Libris, care va „scana” plaja în perioada 8 - 11 august 2019.

Cărţile care se vor afla pe rafturile de pe plajă sunt din categoriile cele mai populare - Beletristică şi Dezvoltare Personală - şi includ titluri aflate în top precum „Povestea Mea” (Michelle Obama), „Sapiens –Scurtă Istorie a Omenirii” (Yuval Noah Harari), „Hoţul de Cărţi” (Markus Zusak) sau „Tatuatorul de la Auschwitz” (Heather Morris), dar şi noutăţi editoriale precum „Ceva în apă” (Catherine Steadman), „Oraşul fetelor” (Elizabeth Gilbert) sau „Pacienta tăcută” (Alex Michaelides).


   Copiii îşi pot alege şi ei dintre sutele de titluri dedicate micilor cititori. Cititorii care preferă lectura în limba engleză, au fost pregătite câteva titluri precum „Factfulness (Hans, Ola & Anna Rosling)”, „Eat, pray, love (Elizabeth Gilbert)” sau „The interpretation of dreams (Freud)”.


   Campania #CărţiCuSPF este o continuare a proiectului manifest „#RespectYourself - Oferă-ţi timp pentru lectură!”, lansat în anul 2018. Prin intermediul acestui proiect, Libris încurajează acordarea unui timp mai îndelungat lecturii şi doreşte să atragă atenţia asupra faptului că aceasta este o formă a respectului faţă de propria persoană.

Comentarii

Ultimă oră