Sari la conținut
castelul-bran-nu-mai-primeste-vizitatori

Şi Peleş şi Pelişor pun lacătul pe uşă!

  Cel mai cunoscut obiectiv din judeţul Braşov – Castelul Bran, îşi închide şi el porţile vizitatorilor, pe motiv de coronavirus, au anunţat reprezentanţii Castelului.


   „Castelul Bran îşi va întrerupe activitatea cu publicul în perioada 12 – 31 martie 2020. Personalul cel mai expus riscului de contaminare a fost rugat să intre în carantină voluntar la domiciliu. Angajaţii care se vor afla la serviciu în acest interval au fost instruiţi să respecte cu stricteţe măsurile de prevenţie deja stabilite. Lucrările de întreţinere şi cele de amenajare a noii expoziţii vor continua conform programului, cu speranţa că ne vom redeschide porţile în cel mai scurt timp. Oamenii Castelului Bran urează sănătate, curaj şi înţelepciune tuturor românilor!”, se arată într-un comunicat de presă.


  Marţi, reprezentanţii Castelului anunţau că obiectivul va mai putea vizitat în continuare. De asemenea, anunţau că au fost luate măsuri suplimentare de protecţie împotriva răspândirii bolilor virale.


  Și Castelele Peleş şi Pelişor se vor închide până la sfârşitul lunii martie, iar turiştii nu vor avea acces nici măcar pe terasa din faţa acestora. Printr-un comunicat de presă, conducerea Muzeului Peleş din Sinaia a anunţat că, începând de joi 12 martie şi până pe 31 martie 2020, cele două castele se vor închide pentru public.

Comentarii

Ultimă oră