Sari la conținut
capatul-de-linie-rat-din-triaj-modernizat

Triajul are un nou capat de linii. Au fost finalizate astfel, lucrarile de amenajare a unui complex RAT care sa deserveasca persoanele care folosesc transportul in comun. In aceasta zona intorc autobuzele si troleibuzele, insa vor putea opri si masinile care aduc in Brasov calatori din localitatile limitrofe. Triajul face parte din proiectul european integrat ce prevede construcţia a cinci staţii finale pentru traseele de autobuze, însemnând cinci terminale moderne ce incorporeaza toate facilităţile obişnuite în transportul din orice stat civilizat.

Terminalele moderne sunt incluse in reteaua de transport din zona metropolitana. Proiectul face parte din strategia zonei de modernizare şi dezvoltare a transportului public în comun, varianta optimă pentru deplasarea cetăţenilor în interiorul municipiului resedinta de judet, la care se adauga localitatile limitrofe care fap parte din zona metropolitana.

Noile capetele de linie care vor avea terminale noi sunt amplasate pe 13 decembrie, Harmanului, Poienelor, Brazilor si Saturn. Toate acestea vor fi functionale in urmatoarea luna, dupa ce au fost in santier aproape un an. Valoarea totala a contractului este de aproape 19 milioane de lei, iar contributia municipiului este de 2% din aceasta suma.

Comentarii

Ultimă oră