Sari la conținut

Campionatul Naţional de Dans Sportiv se desfăşoară la Braşov, în perioada 2-3 martie

campionatul-national-de-dans-sportiv-se-desfasoara-la-brasov-in-perioada-23-martie


 Prima competiție majoră a anului din peisajul dansului sportiv din România, Campionatul Național de Dans Sportiv al României, se va desfășura la Brașov în perioada 02-03 martie 2019.

În Sala Sporturilor din Brașov vor fi prezente cele mai bune perechi de dansatori din țara noastră. Perechile de top ale României se vor întrece în nu mai puțin de 20 de categorii, primele două poziții din clasament de la fiecare categorie urmând să reprezinte România la Campionatele Mondiale și Europene.

„Sperăm să avem la start peste 400 de perechi ceea ce va duce la o competiţie acerbă pentru primele două poziţii ce asigură calificarea la campionatele europene şi la mondiale”, a spus Vasile Gliga, preşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv.


 Cu numeroase perechi din top 50 mondial, Campionatul Naţional de Dans Sportiv al României se anunţă unul extrem de disputat.


  Evenimentul este structurat în două secțiuni, standard și latino-americane, ambele secțiuni fiind împărțite pe categorii de vârstă, la start urmând să se alinieze concurenți între 6 și 54 de ani.

La categoria standard publicul va avea ocazia să vadă performând perechile Rareș Cojoc – Andreea Matei, Marco Sirochi – Dora Kilin și Paul Rednic – Roxana Lucaciu. La categoria latino competiția va fi și mai disputată, cu 4 perechi din top 50 mondial. Ștefan Grigore – Laura Filipescu vor disputa titlul cu perechile Paul Moldovan – Cristina Tătar, Alexandru Miculescu - Andra Păcurar și Mihai Paraschiv – Irina Tudorache, dansatori din elita sportivă mondială.

Open-urile Standard și Latino vor fi structurate pe mai multe categorii de vârstă: de la juvenil – copii I (între 6 și 9 ani), până la seniori II (între 44 și 55 de ani).

Concursurile vor începe în fiecare zi la ora 10:00 și se vor încheia aproape de ora 23:00, galele finale ale competiției urmând să se desfășoare sâmbătă și duminică (2 și 3 martie 2019) de la ora 20:00. Intrarea în „superba sală de bal” ce va fi amenajată în Sala Sporturilor din Brașov se va face pe bază de bilet.

Prețul unui bilet este de 40 de lei, care poate fi achiziționat de la casieria sălii.

Comentarii

Ultimă oră