Sari la conținut

Campanie umanitară pentru a ajuta 5 elevi din Șoarș să vadă pentru prima dată marea

campanie-umanitara-pentru-a-ajuta-5-elevi-din-soars-sa-vada-pentru-prima-data-marea

Toți copiii visează, însă nu tuturor li se îndeplinesc visele. În realitatea actuală, în care majoritatea micuților sunt în general răsfățați de familiile lor, primind tot ce e mai bun, există totuși copii care au văzut marea sau nisipul de pe o plajă doar în poze sau la televizor.


  Este și cazul a cinci elevi de la Școala Gimnazială din localitatea Șoarș, aflată la o distanță de 14 km de Făgăraș. Deși au rezultate bune la învățătură, copiii provin din familii defavorizate și nivelul de trai scăzut îi împiedică să se bucure de o vacanță la mare.

Pentru că părinții lor nu își permit financiar, un profesor de religie de la unitatea de învățământ din Șoarș cere sprijin pentru a-și duce elevii într-o tabără. Claudiu Buitan îi invită pe doritori să se înscrie ca bicicliști la Bikeathon pentru a le susține cauza sau să doneze orice sumă de bani.

Este singura șansă a celor mici să meargă într-o excursie în care să vadă marea pentru prima dată.

Bikeathon Țara Făgărașului 2019 va lua startul pe 8 iunie 2019, la ora 9:00, în fața Cetății Făgăraș. Este cel mai mare concurs caritabil cu biciclete din județul Brașov. Peste 1.000 de bicicliști ar urma să pedaleze la cea de-a șașea ediție a competiției dedicate comunității.

Mai multe detalii pentru implicarea în acțiune găsiți pe : http://bikeathon.fundatiactf.ro/2019/03/05/sunt-copil-si-eu-vreau-la-mare/ .

Comentarii

Ultimă oră