Sari la conținut

Campania "Nu dopajului!" a fost lansată de FRF

campania-nu-dopajului-a-fost-lansata-de-frf

Federația Română de Fotbal, cu sprijinul Agenției Naționale Antidoping, derulează campania ''NU Dopajului!'', cu 2 prime acțiuni care au avut loc la Timișoara și Târgu Mureș.

Aproximativ 300 de copii din cadrul liceelor sportive din cele două orașe, clasele IX-XII, printre care și componenții Centrelor de Excelență ''Tricolor11'', au primit informații legate de luptă împotriva dopajului în sport, informații despre ce înseamnă o suplimentare corectă a nutriției sportivului, dar și despre efectele nocive ale dopajului asupra sănătății.

Președintele Comisiei Antidoping a FRF, dr. Alexandru Butoi, a participat la aceste acțiuni alături de dr. Claudia Berbecaru, psiholog în cadrul Compartimentului de Educație și Testare din ANAD.

''Am găsit cu ocazia acestor acțiuni tineri sportivi fără prea multe cunoștințe legate de acest subiect al dopingului. Ei au fost însă foarte receptivi și interesați, punând întrebări la sfârșitul prezentărilor. Vom urma și alte acțiuni de acest fel organizate împreună cu ANAD", a punctat dr. Alexandru Butoi.

Comentarii

Ultimă oră