Sari la conținut

Camera de Comerț și Industrie premiază firmele performante din județ

camera-de-comert-si-industrie-premiaza-firmele-performante-din-judet

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează cel mai important eveniment de afaceri al anului din Brașov, cea de-a XXIV-a ediţie a „Topului Național al Firmelor – Faza județeană”.

Evenimentul va avea loc în 26 octombrie 2017 la Tess Ballroom și în cadrul acestuia vor fi premiate companiile brașovene care au obținut rezultate deosebite în activitate în anul 2016.

„Am ajuns la cea de-a XXIV-a ediție a acestui eveniment unic pe țară, în sensul că se desfășoară după o metodologie complexă, cu indicatori atât cantitativi, cât și calitativi, deci, firmele vor fi clasate după niște criterii foarte obiective. Surprize vom încerca să avem și de data aceasta. În primul rând, locația care este aproape de un mediu natural. După aceea, ne dorim ca acest eveniment să fie o ocazie de discuții, de networking, motiv pentru care în acest an am invitat și membri ai Corpului Diplomatic”, a declarat Adriana Ispas, secretarul general al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, într-o conferință de presă.


  La această ediție, vor fi premiate mai multe companii, iar datele arată că numărul acestora a crescut constant de-a lungul anilor.

„Vorbim despre 7.000 de firme care au întrunit niște criterii de eligibilitate destul de dure: existența unui profit, datoriile de la buget să fie mai mici decât creanțele similare, o cifră de afaceri generoasă. Faptul că 7.000 de companii brașovene au aceste performanțe este un lucru care ne bucură, numărul acestora fiind în fiecare an din ce în ce mai mare”, a subliniat oficialul Camerei de Comerț și Industrie Brașov.

Astfel, din cele 22.666 de firme care au depus bilanțul, 15.000 sunt active. Companiilor active li s-au aplicat criteriile de eligibilitate și au rezultat 6.992 de firme câștigătoare, care au fost grupate în 404 de domenii de activitate. De altfel, 510 companii brașovene vor participa și la „Topul Național al Firmelor”, care se va desfășura la București peste câteva săptămâni.

Evenimentul are loc joi, 26 octombrie 2017, la Tess Ballroom (DN1 Km 250+175, Ghimbav, județul Brașov).

Comentarii

Ultimă oră