Sari la conținut

Camera de Comerț și Industrie organizează un seminar dedicat sistemului split TVA

camera-de-comert-si-industrie-organizeaza-un-seminar-dedicat-sistemului-split-tva

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, în parteneriat cu Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov, organizează, marți, 17 octombrie 2017, de al ora 10.00, seminarul cu tema „Sistemul de plată defalcată a TVA. Interpretări şi explicaţii. Soluţii practice”.

Evenimentul va avea loc la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov (b-dul Mihail Kogalniceanu 18), la Sala de Conferințe, et. I. .

Seminarul, care se doreşte a fi unul interactiv, va fi susţinut de experţi ai Direcţiei Judeţene a Finanţelor Publice. Cu acest prilej, reprezentanţii Fiscului vor aborda şi tema „Comunicarea electronică dintre contribuabili şi ANAF prin Spaţiul Privat Virtual”.

În România a intrat în vigoare opțional, la 1 octombrie 2017, plata defalcată de TVA. De la 1 ianuarie 2018, sistemul split TVA urma să devină obligatoriu pentru toate firmele. Însă, premierul Mihai Tudose a anunţat, vineri, că măsura privind TVA split nu va mai fi obligatorie pentru toate firmele, ci doar pentru cele care intră în insolvenţă, în faliment sau au înregistrat întârzieri la plata TVA.

Costurile de participare la seminarul de marți sunt de 110 lei/pers+TVA pentru firmele membre ale CCI Brasov și 150 lei/pers.+TVA pentru cele care nu sunt membre.

Comentarii

Ultimă oră